,Egy család-egy virág" akció a Schénerben 


  2022.04. 22-én és 25-én iskolánk tanulói a Föld világnapja tiszteletére ünneplőbe öltöztették környezetüket. A gyerekek és a pedagógusok e két napon elültették az ,,Egy család-egy virág" akció keretében  kapott virágokat.  A tavaszi virágosítással igyekeztünk a gyerekeket a Földünk megóvására, a környezettudatos magatartásra, a természet védelmére ösztönözni. A gyönyörű virágoknak örülünk mi, emberek, de ilyenkor boldog a Föld is, mert szépséggel, törődéssel ajándékoztuk meg, ami környezetszennyező fejlett társadalmunkban egyre inkább ritka értékké válik. Ezért is fontos, hogy a jövő nemzedékét a szépre, jóra, a környezetünk és a természet szeretetére, tiszteletére neveljük.


   A szülők lelkesedésének köszönhetően nagyon sok virág gyűlt össze, melyek remélhetőleg őszig pompáznak majd nálunk csodálatos színeikkel. Köszönjük szépen minden Szülőnek, aki egy-egy virágpalántával támogatta az akciónkat! Köszönjük a Szülői Közösségnek az ültetéshez szükséges virágföld beszerzését! A virágokat a gyerekek a pedagógusok és a takarító nénik segítségével, lelkes munkával ültették el. A virágok kiültetésében mindannyian nagy kedvvel és elszántsággal vettek részt – ahogyan arról a képek is tanúskodnak.
 
 

Schéneres tanulók eredményes szereplése a Mutasd Magad Dél-Békés rendezvényén.
Iskolánk ifjú néptáncosai Hegedűs Kitti néptánctanár kíséretében 2022. április 09-én részt vettek a Mutasd Magad Dél-Békés rendezvénysorozat battonyai kistérségi elődöntőjén. A Dél-Békési Kistérségi Közkincs Kerekasztal által fémjelzett program amatőr művészeti produkciókat felvonultató rendezvénysorozat. Ezúttal is egyének és csoportok számára kínált bemutatkozási lehetőséget. A zsűri emléklappal, bronz-, ezüst- és arany minősítéssel jutalmazta a produkciókat Azok, akik arany minősítést szereztek, valamint azok, akik ezüst minősítést kaptak, de kiemelkedő, különleges produkciót adtak elő, meghívást kaptak a rendezvénysorozat záró programjára, Százszorszép Gálára.


Eredményeink:


Sárközi cinegés: Tóth Míra Réka 3.a- Ipacs Annabell 6.b - ezüst minősítés és meghívás a Százszorszép Gálára


Szabadság madara című koreográfia: Tóth Míra Réka 3.a, Forgó Lili, Bácsi Pandóra, Fodor Ramóna, Bene Boglárka, Bene Nikolett 6.a, Ipacs Annabell, Oláh Nóra 6.b – különdíj és meghívás a Százszorszép Gálára


Minden fellépő diákunknak és a felkészítő pedagógusnak is gratulálunk!


Képeket ide kattintva tekintheti meg
 
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 24 25 26


Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány


Köszönjük az adó 1 %-ának felajánlását!
Adószám:18389258-1-04