Ballagás a Schénerben
„…Távolinak tűnik, hogy is volt a kezdet, mikor elsős voltál minden mást jelentett. Szaladnak az évek, bölcsebb is vagy talán, ballagó vén diák iskola udvarán…”                                                                                                                                    
 / Bártfai Judit/ 
2022. június 18-án a virágokon túl az emberi arcok sokfélesége tette színessé iskolánkat. Volt, akinek az arca örömöt, merengést, bizakodást vagy szomorúságot tükrözött. 32 tanulónk számára a ballagással lezárult egy fontos fejezet, melyhez ilyenkor vegyes érzések kapcsolódnak: szomorúság, mert valami visszavonhatatlanul elmúlt, és egy örömteli vágyakozás az új után, ami sok jót hozhat. Tanulóinktól mit is kérhetnénk mást, mint azt, hogy legyenek jó szakemberek, tudósok, sportolók, tanuljanak és dolgozzanak becsületesen, de soha ne feledkezzenek meg arról, hogy honnan indultak, hol vannak a gyökereik. Ehhez az új úthoz kívánunk erőt, kitartást, hitet, és sok sikert.


 Köszönjük a nyolcadikosok osztályfőnököknek: László Henriettnek, Korcsokné Enyedi Katalinnak és Szabó Andrásnak a ballagó gyerekek hosszú éveken át tartó támogatását, segítését!


Köszönjük a ballagtató 7. évfolyamos tanulók és szüleik illetve osztályfőnökeik Nagyné Papp Erika és Hrabovszki Tünde tanár nénik szervező munkáját! 

 

Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány


Köszönjük az adó 1 %-ának felajánlását!
Adószám:18389258-1-04