Tisztelt Szülők! 

Közeledik az iskolakezdés, amelyre ezúttal is még a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében készülünk. A kormány az iskolákban is lehetővé teszi az oltást a 12. életévet betöltött tanulók számára. 

Az oltásra való regisztrációról, az oltás menetéről a megadott linkre kattintva tudnak tájékoztatást kapni. Link:TÁJÉKOZTATÁS. Kérjük a levél elolvasása után a szükséges dokumentumokat (ezt is a linkre kattintva tudja elérni) kitölteni és aláírni, majd az iskola e-mail címére (medgyesisk@outlook.com) visszaküldeni! 

Akinek nincs lehetősége e-mail küldésre vagy nyomtatásra, az az iskolában aug. 23-25. között a titkárságon is kitöltheti a szükséges dokumentumokat.
NAGYON FONTOS!: Aki bármilyen okból nem kéri az oltást, annak a „Jelentkezési lap Covid-19 elleni védőoltás igénybevételéhez”- dokumentum kitöltésével kell ezt jeleznie. 

Tisztelettel kérjük Önöket az együttműködésre!                                                                                                                    dr. Sióréti Gabriella                                                                          intézményvezető 
 
Oldal:  [1] 2 3 ... 12 13 14


Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány


Köszönjük az adó 1 %-ának felajánlását!
Adószám:18389258-1-04