„TeSzedd” a Schénerben  


A  múlt hét folyamán a Schéner Mihály Általános Iskola minden osztálya bekapcsolódott a Boldog Otthon Alapítvány által koordinált „TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz. A gyerekek lelkesen gyűjtötték a szemetet, hogy tisztábbá tegyék környezetüket. Köszönjük szépen a Boldog Otthon Alapítvány segítségét! 


 

A medgyesegyházi Árva Mancsok Állatvédő Egyesület kezdeményezésére 2022.04.28-án csütörtökön a Fenntarthatósági témahetünk keretében a Békéscsaba Városi Állatvédők Közhasznú Egyesülete és a Hatvanezer Fa Egyesület képviselői tartottak előadást iskolánkban.

Az állatvédők a felelős állattartásra hívták fel a gyermekek figyelmét. Tanulóink nagy örömére az előadók 3 barátságos kutyust is hoztak magukkal.
A Hatvanezer Fa Egyesület két képviselője az emberiség által okozott klímaváltozás elleni küzdelemről tartott előadást. Felhívták a gyerekek figyelmét erdőink, fáink védelmére, hiszen a növekvő, gyarapodó fás élőhelyek és a velük/bennük/rajtuk/alattuk élő szervezetek kötik meg a leghatékonyabban a légkörből a szén-dioxidot.
Köszönjük az egyesületek képviselőinek a tartalmas előadást!


 
Oldal:  1 [2] 3 ... 24 25 26


Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány


Köszönjük az adó 1 %-ának felajánlását!
Adószám:18389258-1-04