2016. április 11-15. között az alsó tagozatosoknak projekthetet tartottunk „Egy csipetnyi egészség” címmel. A hét folyamán az egészséges életmóddal kapcsolatos plakátokat készítettünk, verseket és dalokat tanultunk a tanórákon. A hét csúcspontja a pénteki projektzáró nap volt, melynek keretében ellátogatott a védő néni, majd gyümölcs formájú hűtő mágneseket készítettünk, végül a gyerekek egy akadálypályán mérhették össze tudásukat, erejüket csapatban. 

Köszönetet mondunk a projekt támogatóinak:
  • Medgyesegyházi „Nebulókért” Alapítványnak
  • TESCO Globál Zrt.-nek
  • Goods Market-nak
  • Gold Irodaszer Kft.-nek
  • Csizmadia Tibor zöldségesnek
 


Iskolánk ebben az évben is részt vett az Együtt szaval a nemzet országos programban, ahol a Magyar Kultúra Napja alkalmából az ország sok ezer diákjával együtt , egyszerre szavaltuk el a Himnuszt, a Nemzeti dalt, és a Szülőföldem szép határa című verset.
 


Iskolánk egyik nyertese a „Legyen a tied a sport „ elnevezésű programnak. 150.000,- Ft értékben nyertünk a kosárlabda népszerűsítéséhez szükséges eszközöket, kosár palánkokat, gyűrűket és labdákat. A gyermekek sport délután keretében ismerkedhettek a kosárlabda alapjaival. A rendezvényen megjelent dr. Nagy Béla György polgármester úr, Vincze József úr a Magyar Diáksport Szövetség képviselője, Balogné Süli Beáta a Medgyesegyháza SE úszó szakosztályának elnöke,  Uhrin Pál úr a Medgyesegyháza SE labdarúgó szakosztályának elnöke, Szűcs Gábor és Tóth Tamás úr a Békés Megyei Kosárlabda Szövetség képviselői. A megnyitón iskolánk igazgatója, Vermes Rita vette át a nyert sporteszközöket. A délután a mozgás jegyében zajlott. A kosárlabda edzéseken gyakorolt játékokkal népszerűsítették a kosárlabdát a Békéscsaba Kosárlabda Klub hozzánk látogató játékosai. Emellett Barát Martin 3.a osztályos tanuló személyében megtaláltuk a „Kosárra dobás bajnokát”. 
 
Oldal:  1 2 3 ... 23 [24] 25 26

Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány


Köszönjük az adó 1 %-ának felajánlását!
Adószám:18389258-1-04